Pejskar Papriková klobása
- Popis produktu
Pejskar Papriková klobása je přiměřeně pikantní, paprikové chuti, vyrobená z vepřového masa a sádla. Klobása je ideální na gril nebo na ohřátí. Vychutnejte si klobásu od českého výrobce Pejskar s poctivou kvalitou a delikátní chutí.
O VÝROBCI
Společnost Pejskar & spol., spol. s r.o. s provozovnou v Polici nad Metují patří k nejstarším výrobcům trvanlivých fermentovaných masných výrobků v České republice. Vždyť právě tady byl vyvinut jeden z prvních fermentovaných salámů, který byl na počest místa svého vzniku nazvaný Poličan.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu a chladu při teplotě 4-8°C.
- Název a adresa výrobce
- PEJSKAR & spol., spol. s r.o., Kostelecká 894/61, 196 00, Praha 9 – Čakovice, Provozovna: Žďárská 296, 549 54 Police nad Metují.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 17 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 16 dní
- Složení
Vepřové maso 75%, vepřové sádlo, vepřové kůže, hovězí maso 5%, voda, bramborový škrob, jedlá sůl, koření, konzervant E 250, látka zvýrazňující chuť a vůni E 621, aroma, rostlinný olej, emulgátor E 471, modifikovaný škrob E 1420, stabilizátor E 450, zahušťovadlo E 415, cukr, živočišná bílkovina, maltodextrin, antioxidanty E 326, E 316, E 300, barvivo E 120, vepřové střívko.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 0 kJ |
Energetická hodnota | 0 kcal |
Tuky | 21 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 8.5 g |
Sacharidy | 3.5 g |
Z toho cukry | 3.4 g |
Bílkoviny | 14 g |
Sůl | 1.8 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.