Pejskar Uherská klobása
- Popis produktu
Masný výrobek trvanlivý fermentovaný.
O VÝROBCI
Společnost Pejskar & spol., spol. s r.o. s provozovnou v Polici nad Metují patří k nejstarším výrobcům trvanlivých fermentovaných masných výrobků v České republice. Vždyť právě tady byl vyvinut jeden z prvních fermentovaných salámů, který byl na počest místa svého vzniku nazvaný Poličan.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu a chladu při teplotě 4-8°C.
- Název a adresa výrobce
- PEJSKAR & spol., spol. s r.o., Kostelecká 894/61, 196 00, Praha 9 – Čakovice, Provozovna: Žďárská 296, 549 54 Police nad Metují.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 44 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 36 dní
- Složení
Na 100g výrobku bylo použito 105g vepřového masa, 30g vepřového sádla, jedlá sůl, koření a extrakty koření, dextróza, sušená zelenina (česnek), konzervant E250, stabilizátory E450 a E451, antioxidant E316, látka zvýrazňující chuť a vůni E621.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 0 kJ |
Energetická hodnota | 0 kcal |
Tuky | 0 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
Z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.