Pejskar Polický uherák, nízký počet "éček"
- Popis produktu
Masný výrobek trvanlivý fermentovaný vyrobený z velmi kvalitního vepřového masa a vybraných druhů koření.
O výrobci
Společnost Pejskar & spol., spol. s r.o. s provozovnou v Polici nad Metují patří k nejstarším výrobcům trvanlivých fermentovaných masných výrobků v České republice. Vždyť právě tady byl vyvinut jeden z prvních fermentovaných salámů, který byl na počest místa svého vzniku nazvaný Poličan.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v chladu při teplotě 0-5°C.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 40 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 19 dní
- Složení
Vepřové maso, vepřové sádlo, živočišná bílkovina, hovězí maso, dusitanová solící směs (jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný), dextróza, koření a extrakty koření, aroma, sušená zelenina (česnek), rostlinné extrakty, přírodní aroma, startovací kultura. Na 100 g výrobku bylo použito 125 g masa.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1993 kJ |
Tuky | 44 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 19 g |
Sacharidy | 1.3 g |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 3.5 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.