Csabai Klobása snäck
100 g
Nakupte více za méně
Běžná cena
Značka: Csabai
- Země původu:
- Maďarsko
- Popis produktu
Papriková klobása.
Čabajská klobása je klobása původem z Maďarska. Má ostrou chuť a sytou červenou barvu. Zajímavé je, že do čabajské klobásy nepatří pepř.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v chladu při teplotě do 20°C.
- Název a adresa výrobce
- Gornicky s.r.o., Harantova 1359/66, Budějovické Předměstí, 397 01 Písek
Složení, alergeny a nutriční hodnoty
- Složení
- Složení: 120 g masa vepřového a 10 g hovězího masa na 100 g hotového výrobku. Složení: vepřové maso, hovězí maso, slanina, kutikula, jedlá sůl, paprika, koření, antioxidant:( E301, E330), látka zvýrazňující chuť:( E621), aroma, barvivo: paprikový extrakt, košelina, konzervační látka: (E250, E262).
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 2137 kJ |
Energetická hodnota | 517 kcal |
Tuky | 47 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 19 g |
Sacharidy | 0.5 g |
Z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 23 g |
Sůl | 3.9 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.