Gyulai Klobása
Nakupte více za méně
- Popis produktu
Výtečná klobása gyulai. Jedná se o trvanlivý masný výrobek, tepelně neopracovaný.
O VÝROBCI
Gyulai klobásy jsou známé na několika kontinentech, vyráběné jsou už od 19. století. Neustálá modernizace výrobních procesů, přitom stále stejně dobrá chuť. Hlavním cílem společnosti pro 21. století je vyhovět produkty i lidem s potravinovou alergií.
ZAJÍMAVOSTI
Gyulai je uzená klobása s výraznou středně štiplavou chutí maďarské papriky. Název pochazí od města, kde se tato klobása zrodila.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při nekolísavé teplotě do 20 °C. Po otevření spotřebujte do 21 dnů.
- Název a adresa výrobce
- GYULAHÚS Kft., Munkácsy Mihály u., 5700 Gyula,
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 73 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 70 dní
- Složení
- Vepřové maso, vepřová slanina, jedlá sůl, paprika, koření, antioxidant: (E300, E330), sacharóza, konzervační látka: (E250). Obsah soli max. 5% Obsah tuku max. 43%
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1982 kJ |
Energetická hodnota | 479 kcal |
Tuky | 43 g |
Sacharidy | 1 g |
Z toho cukry | 0.6 g |
Bílkoviny | 22 g |
Sůl | 3.6 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.