Gyulai Klobása krájená
Nakupte více za méně
- Popis produktu
Maďarská klobása nejvyšší kvality s více než 100letou tradicí. Název "Gyulai kolbász" pochází z názvu města Gyula.
Klobásy patří do uzenin, které se vyrábějí z mletého masa. Konzistence bývá obvykle tvrdá, neplatí však pravidlo, že čím tvrdí klobása tím lepší. Každá klobása by měla být trvanlivá. Rozhodně by měla vydržet déle než jakýkoliv párek. Na klobáskách si pochutnávali již Sumerové nebo Římané. O této potravině psal např. i Homér ve své Odyseji, dramatik Epicharmus nazval jednu ze svých divadelních her Klobása.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v chladu při teplotě do 20°C.
- Název a adresa výrobce
- GYULAHÚS Kft., Munkácsy Mihály u., 5700 Gyula,
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 84 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 84 dní
- Složení
- Vepřové maso, výrobní slanina, jedlá sůl, sacharóza, regulátor kyselosti: E330, antioxidant: E300, konservant: E250, směs koření, pitná voda
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1982 kJ |
Energetická hodnota | 479 kcal |
Tuky | 43 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g |
Sacharidy | 1 g |
Z toho cukry | 0.6 g |
Bílkoviny | 22 g |
Sůl | 3.6 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.