Do dvou hodin
1 porce
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu společně s máslem, poté necháme lehce vychladnout. Mezí tím si rozemeleme máslové sušenky najemno, poté je smícháme s moučkovým cukrem a arašídovým máslem a vypracujeme hustou a lehce lepivou směs, která drží u sebe.
Jakmile je čokoláda již lehce vychladlá, připravíme si košíčky na muffiny. Na dno košíku nalijeme lžičku čokolády a dokonale čokoládu rozprostřeme, aby pokrývala dno celé.
Z arašídového těsta uděláme placičku, která má menší průměr než náš košíček, a položíme ji na čokoládu. Je důležité, aby se arašídová náplň nedotýkala stran košíčku.
Nyní přes náplň přelijeme lžíci rozpuštěné čokolády a uhladíme, aby ztekla i po stranách dolu ke dnu. Takto pokračujeme, dokud nemáme hotové veškeré košíčky.
Vložíme do lednice na cca hodinu, aby košíčky dokonale zatuhly.
Průběžné ukládání vašich údajů nám pomáhá zjednodušit prohlížení supermarketu, zobrazovat obsah na míru a analyzovat návštěvnost stránek. Kliknutím na Přijmout vše vyjadřujete souhlas s tím, jak s vašimi údaji nakládáme.