Používáte zastaralou verzi internetového prohlížeče. Některé funkce webu nemusí být plně dostupné. Doporučujeme provést aktualizaci vašeho prohlížeče.

Treska v papilotě

Treska v papilotě

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

2 ks Fenykl
100 g Zelené olivy
100 g Černé olivy
200 g Cherry rajčata
1 ks CItron
4 větvičky Kopr
3 lžíce Olivový olej
400 g Tresčí filet

Postup přípravy

1. Připravíme gril

V rozpáleném grilu rozhrňte uhlíky do stran, aby ryba v papilotě nebyla v přímém žáru.

2. Nepečeme přímo

Z pečícího papíru ustřihněte 4 stejně velké kusy, do kterých budete rybu balit.

3. Jdeme krájet

Fenykl a citron nakrájejte na plátky. Cherry rajčata překrojte napůl a rybu překrojte na menší kusy.

4. Dáme to dohromady

Na jednotlivé pečící papíry rozložte rovnoměrně všechny připravené ingredience. Osolte, opepřete a zakápněte olejem.

5. Šup na gril

Pečící papír zabalte pomocí provázku, položte na gril a přiklopte víkem. Grilujte 20 minut.

Nakupte potřebné ingredience

Fenykl (2 ks)

Zelené olivy (100 g)

Černé olivy (100 g)

Cherry rajčata (200 g)

CItron (1 ks)

Kopr (4větvičky)

Olivový olej (3 lžíce)

Tresčí filet (400 g)