Králičí stehna
- Země původu:
- Česká republika
- Poraženo:
- Česká republika
- Bouráno:
- Česká republika
- Popis produktu
Králičí maso je jemné, ale nevýrazné chuti, proto je dobré při kuchyňské úpravě volit chuťově výraznější přísady a koření. Na smažení je vhodné maso z mladého králíka, na pečení můžeme použít králíka celého i staršího.
O výrobci:
Společnost Rabbit Trhový Štěpánov a.s. byla založena v roce 1991. První činností firmy bylo zpracování králičího masa a odtud také pochází název mateřského podniku. Postupem času z malé firmy vyrostl v průběhu následujících let zemědělsko – potravinářský celek, který využívá nejmodernější technologie v celém řetězci výroby a zpracování. Mimo to se zabývá také výrobou tradičních uzenin.
- Skladovací podmínky
- Skladovat při teplotě -1°C až +4°C
- Název a adresa výrobce
- RABBIT Trhový Štěpánov a.s. Trhový Štěpánov 302 257 63 Trhový Štěpánov
- Složení
králičí maso
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.