Jazyk vepřový chlazený
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Vepřové jazyky možná neznáte, ale můžou se stat vaší oblíbenou pochoutkou. Počítejte jen s tím, že je třeba je po uvaření sloupnout z kůže, půjde to lépe, pokud je teplé zprudka zchladíte studenou vodou. Můžete je klasicky připraavit na cibulce, ale i s omáčkou z vývaru z kořenové zeleniny se smetanou (a la svíčková), s křenovou omáčkou nebo třeba obalit a osmažit jako řízek.
- Skladovací podmínky
- +1°C - + 3°C
- Název a adresa výrobce
- INT SUP VAS MEAT, KOZOMIN, KOZOMIN, 277 45
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.