Hovězí Flank Steak
- Země původu:
- Česká republika
- Chov/Vykrmeno:
- Česká republika
- Poraženo:
- Česká republika
- Bouráno:
- Česká republika
- Popis produktu
Flank steak je řez, který pochází ze spodní části břišního svalu a je pro něj charakteristický jeho plochý a pravidelný tvar, díky kterému se mu také přezdívá zrcátko. Je jako stvořený k opékání na grilu a v troubě. Maso krájíme zásadně proti vláknu, jinak bude na skus moc tuhé. Správně nakrájený Flank steak je křehký, šťavnatý, má výraznou masovou chuť a vůni a doslova se rozplývá na jazyku.
O výrobci
Maso, které Maso uzeniny Polička dodává na náš trh, pochází z pastvin v českém kraji. Důsledně dbají na kvalitu zpracování masa a zároveň přistupují s úctou ke skotu, řemeslu i přírodě. Řadí se mezi největší dodavatele hovězího masa v rámci české republiky. Tato firma se pyšní efektivním a ekologickým přístupem k masu, neplýtvá jím, zpracuje každou část a zároveň se ke zvířatům i k masu chová s úctou.
- Skladovací podmínky
- Po rozbalení ihned zpracujte. Skladujte při teplotě 0°C až +2°C.
- Název a adresa výrobce
- MASO UZENINY POLIČKA, a.s., Č. P. 300, KAMENEC U POLIČKY, 572 01
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.