Hovězí přední s kostí žebro kuchyňská úprava býk
- Země původu:
- Česká republika
- Chov/Vykrmeno:
- Česká republika
- Poraženo:
- Česká republika
- Bouráno:
- Česká republika
- Popis produktu
Hovězí žebra jsou vynikající na vývary a základy omáček. Pro přípravu tmavého hovězího vývaru se doporučuje kosti předem upéct v troubě a potom dát teprve vařit. Vývar získá krásně zlatou barvu a láká k ochutnání. Žebra můžeme také pouze naložit do koření nebo oblíbené marinády a upéct. Tato kuchyňská příprava obsahuje i kus masa, které obohatí vývar ještě více.
- Skladovací podmínky
- Po rozbalení ihned zpracujte. Skladujte při teplotě +1°C až +4°C.
- Název a adresa výrobce
- MASO UZENINY POLIČKA, a.s., Č. P. 300, KAMENEC U POLIČKY, 572 01
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1700 kJ |
Energetická hodnota | 406 kcal |
Sacharidy | 97 g |
Z toho cukry | 97 g |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.