Šumavská Zvěřina Daňčí guláš
Značka: Šumavská Zvěřina
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Daňčí maso na guláš - nenáročná příprava tohoto masa přinese zaručenou odměnu při konzumaci.
Vhodné na guláš, mletí nebo ragú.
TIP NA RECEPT: DAŇČÍ GULÁŠ
Budete potřebovat:
1 kg masa na guláš
200 g cibule
olej nebo sádlo
sladká paprika
pálivá paprika
mletý pepř
kmín
majoránka
trochu kečupu / pálivý nebo sladký – jak kdo má rád /
jíškaPostup přípravy:
Nakrájenou cibuli usmažíme na tuku do zlatova, přidáme maso a orestujeme ze všech stran. Přisypeme koření, krátce promícháme, aby paprika nezhořkla a zalijeme vodou, případně vývarem. Po změknutí masa zahustíme jíškou.
Příloha: chléb, houskový nebo kynutý knedlíkO ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě -18°C.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.