Šumavská Zvěřina Divoké prase maso na guláš
Značka: Šumavská Zvěřina
- Země původu:
- Česká republika
- Popis produktu
Z ručně krájeného masa z divočáka připravíte v kombinaci s různými druhy koření a případně i různými druhy zvěřiny minimálně 100 druhů gulášů a jiných vyvážených a kulinářsky zajímavých pokrmů.
Vhodné na guláš, mletí nebo ragú.
TIP NA RECEPT: GULÁŠ Z DIVOKÉHO PRASETEBudete potřebovat:
1 kg masa na guláš
200 g cibule
olej nebo sádlo
sladká paprika
pálivá paprika
pepř
kmín
4 stroužky česneku
majoránka
jíškaPostup přípravy:
Nakrájenou cibuli usmažíme na tuku do zlatova, přidáme maso a orestujeme ze všech stran. Přisypeme koření, krátce promícháme, aby paprika nezhořkla a zalijeme vodou, případně vývarem. Po změknutí masa zahustíme jíškou. Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem nebo s chlebem.
O ZNAČCEProdejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
- Skladovací podmínky
- Skladujte při teplotě do +7°C.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.