Používáte zastaralou verzi internetového prohlížeče. Některé funkce webu nemusí být plně dostupné. Doporučujeme provést aktualizaci vašeho prohlížeče.

Houbové špagety aglio olio

Houbové špagety aglio olio

Délka přípravy

Do půl hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

500 g Špagety
10 stroužky Česnek
200 g Houby
2 lžíce Petržel hladkolistá
100 g Parmezán
2 lžíce Olivový olej

Postup přípravy

1.

Špagety uvařte podle návodu na obalu.

2.

Rozpalte pánev s olivovým olejem a přidejte nahrubo nasekaný česnek, na plátky nakrájené houby a nasekané listy petržele. Chvíli restujte a přidejte trochu vody z hrnce, kde se špagety vaří. Dochuťte solí a pepřem.

3.

Špagety sceďte a přidejte na pánev k ostatním surovinám. Důkladně promíchejte a servírujte s nastrouhaným parmezánem.

Nakupte potřebné ingredience

Špagety (500 g)

Česnek (10 stroužky)

Houby (200 g)

Petržel hladkolistá (2 lžíce)

Parmezán (100 g)

Olivový olej (2 lžíce)