Do půl hodinky
1 porce
Do hrnce dejte vařit mírně osolenou vodu, až začne vřít, nasypte do ní mražený hrášek. Nechte ho projít varem a pak ho slijte a propláchněte v cedníku ledovou vodou.
Do hrnce dejte rozpustit máslo. Krátce na něm orestujte najemno nasekanou bílou část jarní cibulky. Teď vše zaprašte hladkou moukou a asi minutu společně smažte. Nyní jíšku zalijte mlékem a prošlehejte, aby se mouka v mléce rozpustila a vytvořila hladkou omáčku. Přidejte muškátový květ, cukr a dle chuti dosolte. Nakonec přidejte hrášek a vše zamíchejte dohromady.
Filet sumečka osolte a nakrájejte na jednotlivé porce. Ty pak z obou stran opečte na pánvi na lžíci ghí másla a servírujte s hráškem.
Zajímají vás další recepty pro děti a zároveň chcete ušetřit peníze i čas? Přidejte se do klubu Benjamínek a my vám budeme posílat pravidelnou inspiraci. Navíc dostanete další výhody: členské slevy (nejen) na dětské produkty, dopravu zdarma a možnost získat zpět část ceny každé objednávky formou kreditů. Členství je pro vás zdarma, tak se přihlaste do klubu Benjamínek už dnes.
Průběžné ukládání vašich údajů nám pomáhá zjednodušit prohlížení supermarketu, zobrazovat obsah na míru a analyzovat návštěvnost stránek. Kliknutím na Přijmout vše vyjadřujete souhlas s tím, jak s vašimi údaji nakládáme.