219,80 Kč/kg
Do půl hodinky
1 porce
Kuřecí maso nakrájejte na kostky cca 4 x 4 cm a vložte do mísy.
K masu přidejte všechny ingredience potřebné na marinádu a dobře promíchejte. Maso nechte marinovat v lednici 2-3 hodiny nebo ideálně přes noc.
Na pánvi rozpalte olej a přidejte na drobné kostičky nakrájenou cibuli. Tu restujte dozlatova.
Pak přidejte maso včetně marinády a restujte na středním plameni 3-5 minut.
Do pánve přidejte rajčata a zalejte smetanou. Ochuťte dle uvážení cukrem a solí a nechte na mírném plameni probublávat.
Nakonec přidejte máslo a omáčku stáhněte z plamene.
Do omáčky nasypte nahrubo nasekaný koriandr. Servírujte s rýží basmati a chlebem naan.