Don Peppe Originale Pizza Quattro Formaggi
Nakupte více za méně
Související varianty v Multikupu
- Popis produktu
Hluboce zmrazená pizza italského typu pečená na kameni. Kulatý nebo téměř kulatý tvar, tenký, křupavý korpus s jemnou příchutí tomatové omáčky. Pizza je bohatě zdobena vybranými sýry: mozzarellou, ementálem, čedarem a nivou, jemně dochucena bazalkou a česnekem.
O výrobci
Již od roku 1994 pro vás ve firmě FrostFood v Orlických horách vyrábíme nejlepší mraženou pizzu a knedlíky.
České tradiční receptury jsme spojili s vysoce kvalitními surovinami. Ze všech sil se pro vás snažíme vyrábět produkty, které se těší vaší důvěře. Chtěli bychom vám usnadnit dnešní uspěchaný životní styl tím, že si snadno připravíte chutné a kvalitní jídlo během pár minut. Neúnavně rozšiřujeme a inovujeme náš sortiment. Naší největší odměnou je, že vám chutná.
- Skladovací podmínky
- Skladujte v suchu při teplotě -18°C.
- Název a adresa výrobce
- FrostFood a.s., Rokytnice v Orlických horách č.41
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 319 dní
Aktuálně evidovaná trvanlivost produktu: 317 dní
- Složení
- Pšeničná mouka, rajčatová omáčka 17,5% (rajčata drcená, cukr, jedlá sůl, oregano), pitná voda, sýr mozzarella 11,7%, sýr ementál 8,2% (mléko, jedlá sůl, mlékárenské kultury, barvivo: beta-karoten), sýr čedar 4,7% (mléko, jedlá sůl, mlékárenské kultury, barvivo: annato), řepkový olej, sýr niva 2,9%, jedlá sůl, cukr, pekařské droždí, koření, ječný slad.
Výživové hodnoty (na 100 g) | Hodnota |
---|---|
Energetická hodnota | 1090 kJ |
Energetická hodnota | 260 kcal |
Tuky | 9.8 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 4.6 g |
Sacharidy | 32 g |
Z toho cukry | 1.7 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 1.4 g |
Alergeny | Hodnota |
---|---|
Lepek | Ano |
Mléko | Ano |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.