Do půl hodinky
1 porce
Na rozpáleném oleji orestujeme očištěný, na kostičky (cca 5x5mm) nakrájený řapákatý celer a mrkev, poté přisypeme na drobno nakrájenou šalotku, česnek a krátce zpěníme.
Přidáme oba druhy hořčice a společně zarestujeme, osolíme, opepříme a podlijeme pivem. Necháme krátce svařit a poté vložíme očištěné slávky. Vše společně promícháme a přiklopené vaříme cca 4 minuty.
Hotové slávky odstavíme a promícháme s nakrájenou jarní cibulkou, plocholistou petrželí a kostičkami vychlazeného másla, které nám zahustí vzniklou omáčku. Dle chuti dosolíme. Servírujeme s petrželkovou majonézou.
Průběžné ukládání vašich údajů nám pomáhá zjednodušit prohlížení supermarketu, zobrazovat obsah na míru a analyzovat návštěvnost stránek. Kliknutím na Přijmout vše vyjadřujete souhlas s tím, jak s vašimi údaji nakládáme.