Superrychlé
1 porce
Rozmačkám si zralé avokádo. Nejlépe na prkýnku, protože v misce se to dělá dosti nešikovně. Přendám do malé mističky.
Rozmačkané avokádo zakapu šťávou ze čtvrtky až půlky citronu. Já dávám vždy více citronové šťávy, v kombinaci s chilli to pak má pěkný říz. Citron je také důležitý pro udržení pěkné barvy avokáda. Avokádo na vzduchu oxiduje, takže pokud ho nezakápneme citronem, vnitřek zhnědne.
Na drobné kostičky nakrájím čtvrtku malé červené cibule, utřu 1 stroužek česneku a 4 cherry rajčátka. Přesypu je do mističky z rozmačkaným avokádem. Osolím, opepřím, přisypu lžičku petržele a špetku chilli. Na závěr vše promíchám.
Průběžné ukládání vašich údajů nám pomáhá zjednodušit prohlížení supermarketu, zobrazovat obsah na míru a analyzovat návštěvnost stránek. Kliknutím na Přijmout vše vyjadřujete souhlas s tím, jak s vašimi údaji nakládáme.