Používáte zastaralou verzi internetového prohlížeče. Některé funkce webu nemusí být plně dostupné. Doporučujeme provést aktualizaci vašeho prohlížeče.

Halibut pečený v papilotě 

Halibut pečený v papilotě 

Délka přípravy

Do hodinky

Počet porcí

1 porce

Náročnost

Hodnocení

Ingredience

2 ks Halibut (filety)
4 stroužky Česnek
4 ks Čerstvý rozmarým
4 ks Čerstvý citronový tymián
200 g Baby cuketa
0.5 ks Červená cibule
6 ks Cherry rajčata

Postup přípravy

1. Připravíme filety

Filety halibuta omyjte, osušte a oba kusy osolte a opepřete.

2. Připravíme papilotu

Z pečicího papíru ustřihněte 2 větší kusy, do kterých budete rybu později balit. Každý z nich pokapejte olivovým olejem, položte na něj kroužky červené cibule, připravenou rybu, čerstvé bylinky, celé stroužky česneku, překrojené cukety a cherry rajčata. Rybu před zabalení ještě lehce pokapejte olivovým olejem. 

3. Pečeme

Balíčky zabalte a položte na plech. Pečte je při 180 stupních asi 20–30 minut. Podávejte s vařenými ranými bramborami nebo pečivem.

4. Více inspirace v klubu Benjamínek

Zajímají vás další recepty pro děti a zároveň chcete ušetřit peníze i čas? Přidejte se do klubu Benjamínek a my vám budeme posílat pravidelnou inspiraci. Navíc dostanete další výhody: členské slevy (nejen) na dětské produkty, dopravu zdarma a možnost získat zpět část ceny každé objednávky formou kreditů. Členství je pro vás zdarma, tak se přihlaste do klubu Benjamínek už dnes. 

Nakupte potřebné ingredience

Halibut (filety) (2 ks)

Česnek (4 stroužky)

Čerstvý rozmarým (4 ks)

Čerstvý citronový tymián (4 ks)

Baby cuketa (200 g)

Červená cibule (0.5 ks)

Cherry rajčata (6 ks)